Utvalda bilbarnstolar från Britax Römer

BRITAX RÖMER

Modular system bundle

1 BAS, 2 BILBARNSTOLAR, 4 ÅRS SÄKERHET


Modular System är en smart lösning från den första färden hem med den nyfödda babyn fram tills att barnet är fyra år. I systemet kan man välja mellan babyskydden Baby-Safe 5Z eller Baby-Safe 3 i-Size och bilbarnstolen Dualfix 3 i-Size som alla passar på basen Flex Base 5Z. Alla produkterna uppfyller standarden i-Size och är utrustade med innovativa funktioner som gör resande med barn så säkert och bekvämt som möjligt.

BRITAX RÖMER

Flex Base 5Z

BAS


Flex Base 5Z är en isofix monterad bas som är kompatibel med Baby-Safe 5Z, Baby-Safe 3 i-Size och DualFix 3 i-Size. Bilstolarna installeras på basenheten med ett klick. Rotationen låter dig vrida bilbarnstolen mot bildörren vilket gör det enkelt för dig att placera och spänna fast ditt barn. I bilar med lutande säten kan ditt barns huvud tippa framåt när de sitter i bilbarnstolen, därför kan basen justeras i sex positioner för att ge bäst kombination av säkerhet och komfort för barnet.

BRITAX RÖMER

Baby-Safe 5Z

BABYSKYDD, för barn som är 40-85 cm, 0-13 kg


Baby-Safe 5Z är ett lätt babyskydd som väger endast 3,9 kg. Det har den nya funktionen Ergo Recline som erbjuder din baby en planare position för att göra resorna ännu bekvämare och säkrare i både bilen och på vagnen. Extra stor sufflett för optimalt skydd. Babyskyddet installeras i bilen med Flex base 5Z eller med bilens säkerhetsbälte.

NYHET!

BRITAX RÖMER

Baby-Safe 3 i-Size

BABYSKYDD, för barn som är 40-83 cm, 0-13 kg


Baby-Safe 3 i-Size har flera av de allra senaste säkerhetsfunktionerna som skyddar din baby i alla situationer, samtidigt som den ger optimal bekvämlighet för att ni ska kunna njuta av alla resor tillsammans.

Babyskyddet installeras i bilen med Flex base 5Z eller med bilens säkerhetsbälte.

BRITAX RÖMER

Dualfix 3 i-Size

BAKÅTVÄND BILBARNSTOL 

För barn som är 61-105 cm, max 18 kg


Dualfix 3 i-Size monteras enkelt på Flex base 5Z. Bilstolen anpassas i takt med att ditt barn växer med hjälp av det justerbara huvudstödet och är lutningsbar i sex lägen för att barnet alltid ska sitta bekvämt under resan. Bilstolen är roterbar i 90° mot bildörren för att enkelt sätta in och ta ut barnet ur bilen. Dualfix 3 i-Size är utrustad med sidokrocksskyddet SICT inside som ger förstklassig säkerhet om en sidokollision skulle inträffa.

NYHET!

BRITAX RÖMER

Swingfix M Plus

BAKÅTVÄND BILBARNSTOL

För barn 61-105 cm, max 20 kg


Swingfix M Plus är en isofixmonterad bilbarnstol som är roterbar i 90° mot bildörren för att enkelt kunna lyfta i och knäppa barnets bälte. Stolen är bekväm tack vare flera lutningslägen och huvudstödet justeras allt eftersom barnet växer.

NYHET!

BRITAX RÖMER

Swingfix M i-Size

BAKÅTVÄND BILBARNSTOL

För barn 61-105 cm, max 18 kg


Swingfix M i-Size är ett bra val när barnet vuxit ur babyskyddet. Stolen monteras med bilens isofix och är roterbar i 90° mot bildörren för att enkelt kunna lyfta in och ta ut barnet ur bilen. Bilbarnstolen erbjuder sex olika lutningslägen och har ett justerbart huvudstöd. Swingfix M i-Size är utrustad med flera innovativa säkerhetsfunktioner t ex sidokrockskyddet SICT inside som ger förstklassig säkerhet om en sidokollision skulle inträffa.

Bäst i test enligt Råd & Rön 2019BRITAX RÖMER

Max-Way Plus

BAKÅTVÄND BILBARNSTOL För barn 9-25 kg


Max-Way Plus är en bilbarnstol som gör det möjligt för barnet att åka bakåtvänd längre - vilket är det säkraste sättet att resa. Vi på Babyproffsen rekomenderar att alla barn ska sitta bakåtvänt i bilen så länge som möjligt, helst upp till 4–5-års ålder. Med flera lutningslägen och en justerbar sele är stolen enkel att anpassa allt eftersom ditt barn växer och det breda, mjukt vadderade nackstödet ger skön komfort. Stolen är försedd med ett avancerat sidokrocksskydd (SICT) som du aktiverar på den sida som är närmast bildörren. Stolen monteras med hjälp av bilens trepunktsbälte.


BRITAX RÖMER

Kidfix i-Size

FRAMÅTVÄND BILBARNSTOL

För barn 100-150 cm eller 15-36 kg


Bältesstolen Kidfix i-Size har utvecklats och godkänts enligt den nya i-Size-standarden. Det gör den till Britax Römers säkraste Kidfix hittills. Bilstolens egenskaper har alla utvecklats med en sak i åtanke – maximalt skydd. De beprövade teknikerna XP-PAD, SICT och SecureGuard kombineras nu med ett nykonstruerat sittutrymme som ger optimal krockprestanda. Det vadderade och mjuka tyget i överdragen, samt lufthål i skalet säkerställer att ditt barn reser bekvämt även under längre sträckor.

Bäst i test enligt Råd & Rön januari 2023.

BRITAX RÖMER

Kidfix M i-Size

FRAMÅTVÄND BILBARNSTOL

För barn 100-150 cm eller 15-36 kg


Kidfix M i-Size är en bältesstol som är godkänd enligt senaste i-Size-regleringen och erbjuder säkerhet du kan lita på, samt maximal komfort. Det vadderade och mjuka tyget i överdragen, samt lufthål i skalet säkerställer att ditt barn reser bekvämt även under längre sträckor. Bilbarnstolens nätta utformning tillåter upp till tre Kidfix M i-Size installeras i baksätet i ett brett urval av bilar.

BRITAX RÖMER

Hi-Liner -Nyhet!

FRAMÅTVÄND BILBARNSTOL

För barn som är 100-150 cm, 15-36 kg


Hi-Liner är en framåtvändstol för dig som vill ha  en bältesstol med hög rygg som är pålitlig och enkel att använda. Hi-Liner har utvecklats enligt den nya i-Size-standarden och är godkänd enligt de senaste R129-föreskrifterna, som är obligatoriska från september 2023. Således ger stolen tillförlitlig, och framtida nödvändig i-Size-säkerhet för ditt barn. Tack vare en smal design kan tre Hi-Liner-stolar installeras i baksätet på många bilmodeller.

Våra butiker är experter på produkterna. Hos oss får du hjälp att välja den bilbarnstol som passar era behov bäst. Köper du bilbarnstol hos Babyproffsen får du alltid hjälp med monteringen.

Britax Römer

Britax Römer har modern avancerad tillverkning för bilbarnstolar i Europa. Restriktioner kring kemikalier är strikta och Britax Römer låter oberoende laboratorier utföra tester rörande mer än 500 olika kemiska ämnen enligt allmänna testprotokoll. Deras minimikrav är betydligt strängare än lagstiftningen kräver. Det tycker vi känns tryggt för dig och ditt barn.

På 1930-talet startade Britax Römer tillverkningen av säkerhetsutrustning och tillbehör för bilar. 2017 öppnade de ett av världens modernaste och tekniskt sett mest avancerade kraschtestcenter. Allt för att skydda det som betyder mest.