Hello world

Britax Römer babyskydd Baby-Safe 5Z på väg in!


Baby-Safe 5Z är ett extremt lätt (3,9 kg) och innovativt babyskydd med dom allra senaste säkerhetsfunktionerna. Babyskyddet är utrustad med Ergo Recline vilket betyder att du kan justera lutningen utan att tumma på säkerheten. Baby-Safe 5Z är kompatibelt med Flex Base 5Z vilket gör att du kan klicka fast DualFix 3 i-Size på samma bas när ditt barn växt ur babyskyddet. Babyskyddet passar Smile III, Smile 4, Strider M, B-Agile R & B-Agile M samt en rad andra barnvagnsmodeller. 


Januari 2023

Hello world

Emmaljunga Glacier Limited Edition


Nu har Emmaljunga släppt en barnvagn i begränsad, numrerad upplaga. Finns i utvalda butiker med reservation för slutförsäljning. En NXT90 duovagn, sittvagn med liggdel och tillbehörspaket kostar 13 495 kr (Ord. pris 16 380 kr).  Tillbehörspaketet består av åkpåse, Organiser och Skötväska. Alltsammans i Glacier-färgen. 

November 2022

Hello world

BeSafe babyskydd till din Emmaljunga -allt matchar


I ett nordiskt samarbete mellan BeSafe och Emmaljunga kan du nu matcha din Emmaljunga vagn med den högkvalitativa bilbarnstolen iZi Go Modular X1 i-Size. Bilbarnstolen finns i två varianter, Lounge och Outdoor.

Oktber 2022

Hello world

Nya färger på bärsele tricot slen bamboo och Organic


Den härliga serien bärsjalar Tricot-slen har nu kommit i nya färger, Khaki green bamboo och Sierra Brown Organic.Med Tricot-Slen bärsjal bär du ditt barn i ergonomisk M-position samtidigt som barnet behåller den naturliga C-kurvan på ryggen.Bambufibrer är hypoallergenic, naturligt antibakteriellt, supermjukt och håller dig sval när det är varmt och värmer när det är kallt.

Tricot-slen Organic är lite kraftigare än många andra elastiska sjalar, vilket gör att det går bra att bära de nyfödda barnen från prematur men även de större upp till 3 år eller 15 kg.

Oktber 2022

Hello world

Nu har Smile 4 kommit!


Britax RömersSmile 4 är efterföljaren till testvinnaren Smile III, fast med några nya efterlängtade funktioner. Liggdelen har numera ett ventilationsfönster som ger ett härligt genomflöde av luft. Dessutom låter det babyn upptäcka världen på ett helt nytt sätt! Hjulen är punkteringsfria för att säkerställa smidiga resor utan bekymmer. Den finns i sju färger varav två nya, Jade Green och Galaxy Black. Den sistnämnda tillhör Green Sense-serien.

Läs allt om Smile 4 här

Oktber 2022

Hello world

Nya färger på Candide Pandakudde!


Snart får vi in Candide Pandakudde och Candide Air Pandakudde i de nya färgerna Gammelrosa och Kaki. Dessa Pandakuddar kommer i en ny förpackning i Mesh-tyg för att värna om miljön. Påsen går även att använda som en liten neccessär.

Candide Pandakudde förebygger skallasymmetri då kudden är gjord av memory foam som tryckavlastar huvudet. De låga kanterna gör att bebisen kan röra huvudet fritt och behålla nackens raka linje.

.

September 2022

Hello world

Tre favoriter från BabyBjörnBaby Björn har kommit med en ny färg på potta, pottstol och pall i svart. Dessa tre produkter kan stötta ditt barns potträning, som är ett viktigt steg för barnets självständighet. Produkterna är bekväma, lätta att göra rent och tillverkade av BPA-fri plast. De finns även i fler fina färger.

Juni 2022

Smart potta, pall och pottstol