Viktiga säkerhetsvarningar

VIKTIG ÅTERKALLELSE FRÅN JaBaDaBaDo!

JABADABADO har tyvärr haft lite problem med våra fina skallror med träring att ringen har spruckit.

Därför har de nu tagit beslutet att återkalla dessa i väntan på att de ska få nya från deras leverantör. Detta för att ni som kunder ska kunna känna er säkra på deras produkter. De nya skallrorna kommer att komma i kraftigare trä (bok) med nästa sändning i november. De har påpekat detta till vår leverantör därav nytt material.

Vi plockar därför bort dessa från vårt sortiment i väntan på att de nya ska komma in.  

Observera att detta inte har varit någon problemprodukt utan då dessa är till väldigt små barn så vill JaBaDaBaDo verkligen säkerställa att de uppfyller kraven på säkerhet.

Kontakta den butik du köpt din skallra om du har någon av nedanstående skallror från JaBaDaBaDo:
VIKTIG SÄKERHETSVARNING -Stokke Steps Bouncer & Baby Steps Newborn Set

VIKTIGT SÄKERHETSMEDDELANDE

Stokke AS återkallar Stokke® Steps™ Bouncer och Stokke® Steps™ Newborn Set producerad mellan februari 2014 och 21 december 2018.

Defekt Kunder som har en Stokke Steps Chair tillsammans med Stokke Steps Bouncer eller Newborn Set kan under vissa omständigheter erfara att bouncern eller newborn sätet inte fäster ordentligt även om låsindikatorn visar grönt.

När Stokke Steps-stolen och Stokke Steps bouncer används separat föreligger ingen säkerhetsrisk utan är säkra att använda. Stokke Steps Newborn Set kan endast användas tillsammans med stolen.

Fara Stokke Steps Bouncer/Newborn Set riskerar att släppa från stolen tex om ett syskon eller förälder lutar sig mot produkten, det kan utgöra en fara för barnet.

Åtgärd Kunder bör omedelbart upphöra att använda sin Stokke Steps Chair i kombination med Stokke Bouncer/Newborn Set och gå in på https://reclamations.stokke.com/stepsbouncer för att få reda på om deras produkt är påverkad av återkallelsen eller inte. Om serienummer är ett av de påverkade fortsätter kunden med registreringen för att få information om hur de får produkten reparerad.

Kontaktinformation Vänligen gå in på ovanstående sida för verifiering och eventuell registrering av produkten. Alternativt gå in på www.stokke.com

VIKTIG SÄKERHETSVARNING -TRILL EJ UR

VIKTIG SÄKERHETSVARNING

Varning – strypningsrisk

Babyproffsen återkallar samtliga Trill ej ur med artikelnummer 8906 – 8907

Kedjan Babyproffsen återkallar samtliga Trill ej ur.
Sängsidan monteras på långsidan av en säng för att förhindra att ett barn trillar ur. Produkten har sålt i två längder, 106 och 150 cm.

Orsak till återkallelsen är strypningsrisk. Barnet kan glida ur öppningen mellan madrass och sängsidan och fastna.

Babyproffsen uppmanar alla konsumenter som köpt Trill ej ur att besöka sin närmsta butik, returnera produkten och få en likvärdig ersättningsprodukt. Inget kvitto behövs.

Kontaktuppgifter till närmsta butik hittar du på babyproffsen.se/vara-butiker
Har du fler frågor angående produkten/ärendet är du välkommen att kontakta Babyproffsen huvudkontor via mail info@babyproffsen.se

Varumärken

Gilla oss på Facebook för att se nyheter, kampanjer och tävlingar.