OM EMMALJUNGA

HISTORIA

Handgjort i Sverige sedan 1925

Emmaljunga har sedan över 90 år haft en passion för kvalitet och säkerhet och är uppskattade av många barnfamiljer världen över. Emmaljunga är idag den äldsta aktiva barnvagnsfabriken i världen. Emmaljunga 1925 - det var här allt började i orten Emmaljunga i Södra Sverige. Se hela historien om Emmaljunga som film här
-

MILJÖ

Cirkulär Produktion

Vår planets resurser är ändliga. Vi och Emmaljunga är övertygade om att produktivitet och hållbarhet kan gå hand i hand. Sedan 2003 har Emmaljunga jobbat mot en cirkulär produktion. Från att tillverka produkter som används och slängs tittar Emmaljungas produktutvecklare mot en ökad användning av organiska material såsom trä, bomull och ull, allt för miljön. Allt Emmaljunga gör, görs med omtanke för miljön. Miljöarbetet börjar alltid med en fråga. Är produkten hållbar ur ett livscykelperspektiv? Använder vi återvinningsbara material? Vad kan vi göra för att förlänga livslängden? Genom denna process har ett full-skaligt hållbart produkt koncept vuxit upp -Emmaljungas NXT-sortiment. En produktlinje gjord av en stor andel återvunnet material i Emmaljungas fabrik i södra Sverige, där visionen är att en dag göra denna till en Grön Fabrik. Alla delar - chassi, liggdel samt de olika sittdelarna kan kombineras så det passar nu och i framtiden. Mindre bortkastade pengar och mindre bortkastade produkter.

-

SÄKERHET

Säkerheten går alltid först. Så har det varit sedan Emmaljunga grundades för över 90 år sedan. Varje barnvagn som Emmaljunga tillverkar, testas utifrån de strängaste säkerhetskraven. Varje dag när du använder din Emmaljunga, ska det kännas tryggt för dig och ditt barn. Emmaljunga säkerhetstestar alla barnvagnar i enlighet med EN1888:2018 och EN1466:2014 i vår svenska fabrik och har även tillgång till laboratorier för att undersöka produkternas och tygernas livslängd. Genom att vi sitter på denna möjlighet kan vi ständigt förbättra produkternas hållbarhet och uppfinna nya sätt att ta vara på våra resurser.-

-

Utökad garanti när du köper en NXT-vagn!

Vad täcker 3+2 års Begränsad Tillverkargaranti?

Emmaljunga garanterar den första slutkund som köper NXT chassin, liggdelar eller sittdelar från en auktoriserad återförsäljare att produkten ska vara felfri vad gäller defekter i material och tillverkning enligt de villkor som anges i Emmaljungas garantipolicy.

  • Den 3-åriga begränsade garantin gäller för alla NXT chassin, liggdelar samt sittdelar.
  • Utöver 3 års begränsad garanti erbjuder Emmaljunga ytterligare 2 års begränsad garanti, på följande delar på NXT Chassin:

- Brott i aluminiumprofilerna på chassit
- Brott på metallkomponenter
- Brott på framvinge i komposit
- Axeltappar

Vad behöver jag göra för att erhålla 3+2 års Begränsad Tillverkargaranti?

För att den ska gälla för dina NXT produkter, ska du registrera dem på register.emmaljunga.com. Följ stegen, och registrera alla dina chassin, liggdelar och sittdelar.

3+2 års Begränsad Garanti gäller första ägaren av NXT chassin, liggdelar och sittdelar tillverkade och köpta från och med 2020-01-03. Produkterna måste registreras inom 2 månader från inköpsdatum. Det är frivilligt att registrera din barnvagn för 3+2* års Begränsad Tillverkargaranti och den påverkar inte din lagstadgade reklamationsrätt.

-

Dessa Babyproffsenbutiker säljer Emmaljungas barnvagnar samt tillbehör:

Babyproffsen Borlänge
Babyproffsen Eskilstuna
Babyproffsen Halmstad
Babyproffsen Helsingborg
Babyproffsen Karlskrona
Babyproffsen Luleå
Babyproffsen Skövde
Babyproffsen Stockholm, Barkarby
Babyproffsen Stockholm, Haninge
Babyproffsen Sundsvall
Babyproffsen Umeå
Babyproffsen Västerås
Babyproffsen Växjö
Babyproffsen Örnsköldsvik
Varumärken

Gilla oss på Facebook för att se nyheter, kampanjer och tävlingar.