Handla lokalt

Kära vänner!
Många av våra butiker har varit familjeföretag i generationer. Med en stark kedja och ett anrikt varumärke som andas hjärta och service vill vi fortsatt hjälpa er att välja rätt produkter. Om du handlar hos oss kan vi fortsätta med det. 
•Vi har sett över våra städ- och hygienrutiner och våra medarbetare stannar hemma vid sjukdomssymtom.

•Vi försöker att hitta en lösning om du inte fysiskt vill besöka någon av våra butiker. Hör av dig till butiken så kan vi plocka ihop de produkter du vill köpa. Vi kan sen lämna ut dem direkt till dig utan att du behöver gå genom affären. Många av våra butiker har även swish. Tveka inte att ringa eller maila och hör med din butik hur våra duktiga medarbetare kan hjälpa dig. 
Våra butiker har lite olika förutsättningar att erbjuda tidsbokning eller kundbesök utanför de ordinarie öppettiderna men kontakta din butik för att höra vad för alternativ som finns eller hur vi kan hjälpa dig, tveka inte att fråga, vi finns här för dig.
Enligt de senaste rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten ska gravida i slutet av graviditeten vara extra rädda om sig. Kontakta oss så hittar vi ett bra sätt att handla säkert och du som är tidigt i graviditeten får gärna komma in till oss i butik snarast så ni inte behöver åka till butik i slutet av graviditeten. https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2020/april/gravida-med-riskfaktorer-rekommenderas-att-vara-extra-forsiktiga/
Vad önskar vi att du gör för oss?
•Stanna hemma vid sjukdom.
•Håll avstånd till andra, exempelvis vid kö. Lämna 1,5-2 meter till andra i butiken.
•Du hjälper oss genom att handla hos oss, särskilt under denna tuffa tid.

Ta hand om er! Välkommen!  💛

Här hittar du kontaktuppgifter till våra butiker: https://www.babyproffsen.se/vara-butiker

Varumärken

Gilla oss på Facebook för att se nyheter, kampanjer och tävlingar.