EMMALJUNGA

Tillverkad i Sverige sedan 1925

Emmaljunga Barnvagnsfabrik har tillverkat barnvagnar på samma plats sedan 1925 i egen fabrik i Emmaljunga, Sverige. De erbjuder ett alternativ med hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalité. Kärnvärden som säkerhet, funktion och design har gjort ”Emmaljunga” till ett begrepp inom barnvagnar i stora delar av världen. 

Emmaljunga erbjuder ett hållbart tänkande för miljö och genuin, svensk kvalité. För att ha fullständig kontroll över kvalitén tillverkas många av de ingående komponenterna till barnvagnarna på fabriken i Emmaljunga. Rör precisionsbockas, tillverkning av egna hjul och plastdetaljer samt egen ytbehandling. Vissa steg i tillverkningen är automatiserad. Andra, som t.ex. korgmonteringen, förblir ett genuint hantverk. 

”Vi är stolta att vi har kunnat gå emot strömmen och behålla vår hantverkstradition i Sverige. Därmed har vi kunnat behålla kvalitetskontrollen, kompetensen och arbetsplatserna i Europa och erbjuder våra kunder hållbart tänkande för miljö och kvalité.”

Emmaljunga barnvagnar är kända för sin höga svenska kvalitet och långa livslängd. Bra design och ett gott hantverk känns. Det vet du när du provat en Emmaljunga.

 

  


VISAR 1-100 (429)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida
Varumärken

Gilla oss på Facebook för att se nyheter, kampanjer och tävlingar.