ELODIE DETAILS

De små sakernas betydelse

Elodie Details ambition är att göra vardagen lite vackrare för småbarnsföräldrar, och att förvandla bebislivets alla små oumbärliga bruksföremål till stilsäkra accessoarer.

Sedan 2005 har Elodie Details sortiment breddats och möjligheten att matcha till exempel napp och napphållare med mössa och åkpåse har blivit en uppskattad del av varumärkets unika identitet

Täta kollektionslanseringar i kombination med trendmedveten och nytänkande design har gjort Elodie Details till en favorit, inte bara på hemmaplan i Sverige utan runt om i stora delar av Europa och resten av världen.

Produkterna är helt fria från Bisphenol A (BPA) och PVC. Textilierna är certifierade enligt standarden OEKO-TEX® 100.

Elodie Details höstkollektion "Le Petit Parisien" syftar till den distinkta looken känd som "Parisian Style". Där klädda och avslappnade element möts för att skapa kombinationer som är både uttrycksfulla och diskreta samtidigt. Kontrasterna mellan romantiskt och tufft, mellan medvetna och nästan nonchalanta är vad vi finner så oemotståndliga på gatorna i Paris.

Art Noveaue-inspirerade motiv, stickade mössor och basker, detaljer i svart läder transporterar dig tillbaka till ett inte så avlägsen tid, när Paris var en plats där rebellerna mötte borgarklassen. "Faded Rose" och "Rebel Green" -toner blandas med den lugnande "Moonshell" och "Lily White", accentuerad av strössel av guld och "Juniper Blue". 

För som Audrey Hepburn berömt sa; "Paris är alltid en bra idé"


Varumärken

Gilla oss på Facebook för att se nyheter, kampanjer och tävlingar.