BRITAX

BÄTTRE TILLSAMMANS

Britax och Römer har varit en familj sedan 1978. 2011 tillkom BOB, och 2013 även Brio barnvagnar. Nu Britax dessa band ännu starkare. Som ett gemensamt varumärke kan de hjälpa föräldrar att leva familjelivet fullt ut. Britax har innovationstänkandet i blodet och ett orubbat engagemang att alltid gå ett steg längre.

BRITAX ANSER ATT FAMILJELIVET SKA LEVAS UTAN BEGRÄNSNINGAR
Det innebär standarder för körsäkerhet. Att se till att barn är bättre skyddade på resan. Det innebär smart design, att göra så att livet i rörelse flyter på smidigare än någonsin. Det innebär att aldrig tala om vilken väg föräldrar ska ta. Men att alltid uppmuntra resan.

EVERY DAY STARTS WITH A SMILE
Säg hej till nya SMILE III! Vagnen som blev utsedd till testvinnare* (Britax Römer SMILE III, Bäst-i-test.se, 2019) redan innan lansering är den perfekta barnvagnen från dag ett. Du kan enkelt kombinera ihop ditt eget barnvagnspaket med SMILE III utefter dina behov med komplett barnvagn och till exempel babyskydd och bas för bilresan som gör er redo för alla dagens äventyr. Både liggdel och babyskydd klickas enkelt på chassit utan extra adaptrar - enklare än så blir det inte! 


VISAR 1-100 (133)1 2 Sista 100 per sida
Varumärken

Gilla oss på Facebook för att se nyheter, kampanjer och tävlingar.