Ny-brick-vit-Plus-25120024-1300_1
(Klicka för en större bild)

Axkid One Plus Bilbarnstol i-Size Brick Melange

Axkid One+

Går att använda som babyskydd från första dagen. Enda bakåtvända bilbarnstolen på marknaden med ISOFIX som är i-Size godkänd upp till ca: 7 år eller upp till 125 cm/23 kg. Skjutbar stol med bäst benutrymme i klassen och byggd i lättviktsmaterial. Installeras säkert på 30 sekunder.

En bilbarnstol för hela baby och barntiden – Köp inte flera bilbarnstolar. Med babyinlägget för nyfödda och lutningsfunktionen går det att använda Axkid ONE + från första dagen hela vägen upp till 7 års ålder (detta är skillanden mot Axkid ONE).

Säkraste bilbarnstolen vi någonsin byggt – Enda bakåtvända bilbarnstolen med ISOFIX på marknaden som är godkänd enligt i-Size reglementet upp till 125 cm eller ca: 7 års ålder

Bäst benutrymme på marknaden – Axkid ONE + är en rymlig och anpassningsbar stol som gör det enkelt att justera benurymmet med bara en hand.

Enklare handhavande – tack vare att stolen går på skenor kan du enkelt skjuta tillbaka stolen och installera ditt barn i stolen.

Nytänkande design – väger 30% mindre än motsvarande bilbarnstolar på marknaden och innehåller mindre plast.

Garanterat snabb och säker installation – klicka bara i ISOFIX fästena, fäll ut stödbenet och släpp antirotationsbågen så är du klar. Lyckas du inte på 30 sekunder hjälper vi dig gratis.
Artikelnummer:AX25120016
Enhet:st.
 
 
Lagerstatus:Denna produkt kan finnas i butik, kontakta Våra butiker för aktuellt lagersaldo
Skriv ut
Visa stor bild
PDF
Varumärken

Gilla oss på Facebook för att se nyheter, kampanjer och tävlingar.