Doomoo Amnings- Gravidkudde Randig Blå
(Klicka för en större bild)

Doomoo Amnings- Gravidkudde Randig Blå

Doomoos kombinerade amning och gravidkudde är en multifunktionell mjuk och ergonomisk kudde som rekommenderas av barnmorskor. Kudden är fylld med EPS-kulor som gör kudden formbar och ger ett optimalt stöd för både barnet och mamman.

Under graviditeten ger kudden ett stöd och avlastning och är perfekt att ha i sängen för skönare liggställning. Kudden rekommenderas av barnmorskor till gravida med sömnsvårigheter eller foglossning.
Efter graviditeten har kudden flera användningsområden, men främst då som amningskudde där den hjälper till att underlätta och ge en bra amningsposition för både barnet och mamman. Kudden går även utmärkt att använda vid flaskmatning.

Doomoos kombinerade gravid och amningskudde har som sagt flera smarta funktioner och anvädningsområden, den kan dels användas som liggstöd när barnet ligger på mage men också som sittstöd när barnet ska lära sig sitta. Den kan även användas som en sovorm för att ge barnet extra trygghet och minimera risken för att barnet ska rulla över.

Mått: 74 x 42 x 17 cm
Material: Överdrag i 95% bomull och 5% elastan. Innerkudde 92% polyester, 8% elastan
Tvätt: Överdrag och innerkudde kan tvättas i 30 grader.
Den här produkten blev utsedd till testvinnare av Bäst-i-Test.se 2020
Artikelnummer:ROA5400653007916
Enhet:st.
 
 
Lagerstatus:Denna produkt kan finnas i butik, kontakta Våra butiker för aktuellt lagersaldo
949kr / st.
Skriv ut
Visa stor bild
PDF
Varumärken

Gilla oss på Facebook för att se nyheter, kampanjer och tävlingar.